GastroGangster

GastroGangster

Honnan nézd a foci VB-t, az 5 legjobb hely!

2018. július 08. - opmah

Mindenki focilázban ég, a néhány éves gyerekeket és az idősebb korosztályt is beleértve, szóval szeretnénk most bemutatni pár helyet, ahol fantasztikusan lehet a meccseket nézni, de a gasztronómiai élmény sem marad el!

 

 

1. Platz Budapest 

 1523d0a0-1894-4805-9bad-5a80a7b87d27.jpeg

 3bb15c40-9796-43c9-8d36-58e2fbd98c00.jpeg

Mi az ínycsiklandozó fogásokat és jó hangulatot garantáljuk neked! Szurkolásra fel, győzzön a legjobb!

Budapest Platz - The Place to Be
Telefonszám: +36 1 266 2850
51c844b3-b1e2-4c69-8754-f0fc2d33ce2e.jpeg

A hely maga bestiális, amerika kocsmákat idéző környezet, lélegzetelállító kép a Bazilika főbejáratára! Most pedig a foci szerelmeseinek is megmutatják, hiszen zajlik a VB, hogy milyen az a jól ismert bestiális hangulat! De nézzük, mivel is gondoskodnak a focimámoros pillanatok élmémyéhez, van itt 2 darab LCD TV, és plusz egy kivetítő is, amin kivétel nélkül minden meccset közvetítenek. 

 

 

A meccsek alatt pedig ehetünk ihatunk, amennyi belénk fér. A FIFA COMBO olyan literes kézműves söröket tartalmaz, mint a Horizont Saison Witbier potom 6% alkoholtartalommal és a Hübrises fiúk Kispéntek APA habzó csodája. De ne felejtsük el, hogy a sörök mellé milyen jól tud esni egy Pola-Pola Angus burger, vagy a BBQ csirkeszárnyak.

 

 

Ha már most csorog a nyálad és a következő meccset a Bestiában néznéd, menj biztosra és foglalj asztalt náluk az alábbi elérhetőségeken: + 36 1 300 7575 vagy hello@besti.hu

Cím:  1051 Budapest, Szent István tér 9-11.

 

3. TGI Friday’s 

 

 

A TGI a focivébé alatt és közben is kényezteti a vendégeket, mert a tévén kívül remek ételekkel is gondolt rájuk! Igazi amerikai környezetben élvezhetjük a focit, és ahogy én is átéltem, a hangulat remek, itt mindenki önfeledten szurkol. És hogy milyen itt a vébéburger, amit itt mesterhármas burgernek neveznek, de a külföldiek csak hat trick burgernek hívnak?

 

 

Nos, ez bizony egy brutális hegyomlás, egy háromemeletes burger! Ha ezután is éhesek lesztek, én állom a számlát! Addig is élvezzük a meccset!

Cím: 1062 Budapest, Oktogon 

 

4. Up & Down 

 

 

Az Up & Down étteremben extravagáns környezetben élvezhetjük a futball örömét, sőt még azt is eldönthetjük, hogy bent szeretnénk nézni vagy a teraszon. Mert itt, kérem, gondoltak a kint helyet foglaló vendégekre is, és elhelyeztek egy nagy LCD-t a teraszon! Továbbá készültek szuper falatokkal, ami akár egy ribeye burgerben vagy egy csirkeburgerben teljesedik ki. Ezenkívül rendelkezésre állnak a ház koktéljai és a remekbe szabott sörválaszték is! De nem kell izgulni, akit a foci nem érdekel, azoknak ott a remek kilátás a Gellért-hegyre, vagy tehet egy kis sétát a Vámház téren, van mit nézni bőven!

Cím: 1056 Budapest, Fôvám tér 1.

 

5. Japanika 

 

 

Nincs is jobb hely a focivébét nézni, mint a Bazilika tövében, kellemes ázsiai környezetben. Ugyanis ezt kínálja nekünk a Japanika étterem, ahol, mint tudjuk, fantasztikus ételekkel várnak minket! Aki viszont a meccseken kívül bepillantást szeretne az ázsiai gasztronómiába, azoknak mindenképpen a menüket ajánlanám, mert így többfélét meg lehet kóstolni.

 

 

Kezdjenek mindjárt a Japanika kombinációval, de az sem gond, ha nem jön be az ázsiai vonal, mert ehetünk grillezett csirkét, lazacot vagy éppen marhát is - az élmény mindenképpen magával ragad. Élvezzük hát önfeledten, ajánlom a helyet, szuper!

Cím: 1051 Budapest, Szent István tér 7.

süti beállítások módosítása